Bravia 599 Trend

Beskrivelse: Bravia 599 Trend

Ny model 2020 Bravia 599 Trend i unik design har masser af plads og faciliteter til høj kvalitet, helst specielt indrettet toilet/badeværelse sjældent set i en van model.
Det hele holdt i bløde varme farver.
Bravia Trend modellerne sætter helt nye standarter i campervans modellerne virkelig gennemtænk til mindste detajle. Snyd ikke jer selv for at opleve Bravia Trend.
Med lidt over 10 kvadratmeter er der nok plads til en hel lejlighed: køkken, stue, soveværelse og brusebad med toilet. Der er også plads til dit sportsudstyr og alt hvad du behøver til camping.
Vi har lagt særlig vægt på design og produktion af møblerne. Vi forsøger altid at overraske vores kunder med vores opmærksomhed på små detaljer, resultatet af vores 30-årige tradition inden for møbler og indretning. Vi garanterer materialer af høj kvalitet, praktisk og moderne design. Alle de apparater, vi installerer, er velkendte europæiske varemærker (Aguti, CBE, Dometic, Thetford, Truma).
Video nederst på siden viser en Bravia Edition 30 men er samme opbygning undtaget Køleskab og baderum, samt farver indvendig

Galleri: