Bravia 636 ED 30

Beskrivelse: Bravia 636 Editon 30

Modellen blev designet til fabrikkens 30 år jubilæum, men er blevet et hit hos kunderne så det er besluttet at forsætte med denne fine udgave som i 2020 er blevet  opdateret med et nyt badeværelse og kompressor køleskab.
Bravia 636 er det bedste bud på en rummelig Fritidsbil. med 2 enklesenge som nemt ændres til en stor dobbeltseng  Interiøret har masser af plads og faciliteter i høj kvalitet, til en afslappet ferie. Med lidt over 10 kvadratmeter er der nok plads til en hel lejlighed: køkken, stue, soveværelse og brusebad med toilet. Der er også plads til dit sportsudstyr og alt hvad du behøver til camping.

Vi har lagt særlig vægt på design og produktion af møblerne. Vi forsøger altid at overraske vores kunder med vores opmærksomhed på små detaljer, resultatet af vores 30-årige tradition inden for møbler og indretning. Vi garanterer materialer af høj kvalitet, praktisk og moderne design. Alle de apparater, vi installerer, er velkendte europæiske varemærker (Aguti, CBE, Dometic, Thetford, Truma Thule).

Video nedenfor er vist med det gamle baderum og køleskab ellers samme indretning

Galleri: